Se fragtpriser

Levering & priser - Danmark

Alle forsendelser i Danmark sendes med PostNord direkte til din privatadresse, firmaadresse eller et valgfrit udleveringssted. Du er også velkommen til at hente din bestilling på vores lager i Vejle, læs mere herom længere nede på siden.

Track&Trace
Ønsker du at følge din ordre, kan dette gøres ved at downloade PostNord app og indtaste dit telefon og mailadresse – herefter vil din pakke automatisk blive tilføjet og du kan nu følge den. Alle fremtidige pakker du modtager med PostNord vil også blive tilføjet i automatisk.

Herunder kan du læse mere om de enkelte leveringsmuligheder.

Kunder udenfor Danmark er meget velkommen til at kontakte os pr. mail – og vi opretter bestilling manuelt.

Afhentning i pakkeboks eller på posthus

Vi sender din bestilling med PostNord til nærmeste pakkeboks eller posthus for kun 29,- kr. – dog fragtfrit for ordre over 395,- kr.

Når pakken er klar til afhentning modtager du en SMS og / eller en mail fra PostNord. Hvis pakken ikke afhentes indenfor 7 dage, fra du har fået besked på at den er klar til afhentning vil den blive returneret til os. Når vi modtager pakken retur vil den blive krediteret og pengene tilbageført minus returfragten til os der pt. udgør 39,- kr.

Levering til firmaadressen

Vi sender din bestilling med PostNord til din firmaadresse for kun 29,- kr. - dog fragtfrit på alle ordre over 395,- kr.

Bemærk: Pakken ikke må afleveres uden kvittering for modtagelsen. Træffes der ingen på firmaadressen skal pakken hentes på nærmeste Posthus eller pakkeboks.

Levering til privatadresse

Vi sender din bestilling med PostNord til din privatadresse for kun 49,- kr. - dog fragtfrit på alle ordre over 495,- kr.

Bemærk: Pakken ikke må afleveres uden kvittering for modtagelsen. Træffes ingen hjemme på adresse skal pakken hentes på nærmeste Posthus eller pakkeboks.

Afhentning på vores lager

Vi pakker din bestilling og sætter den klar til afhentning. Når pakken er klar til afhentning modtager du en mail og nærmere information om hvornår og hvordan du kan hente varerne.

Vil du gerne hente ordren på et bestemt tidspunkt, er du velkommen til at skrive det i ordrekommentaren eller ringe til vores kundeservice på 75 89 54 95.

Ordre / vare kan kun afhentes med forudgående aftale.

Afhentningsadresse:

CORNELIUS furniture parts
Sjællandsgade 36A
DK-7100 Vejle

Levering uden for Danmark

Vi arbejder i øjeblikket på at tilbyde levering udenfor Danmark, i første omgang drejer det sig om Sverige og Tyskland.

Øvrige kunder udenfor Danmark er meget velkommen til at kontakte os pr. mail – og vi opretter bestilling manuelt.