Produktnyhed #1 – 2023 | Teflon glidere

12. januar 2023
Produktnyhed #1 – 2023 | Teflon glidere
Vi tilbyder nu teflon glidere i to udgaver. En udgave med skrue til montering under spisebordsstole og en selvklæbende udgave til mindre møbler, inventar og brugskunst.

Teflon glidere med skrue kan leveres i størrelserne Ø19, Ø25, Ø30 og Ø38 mm. De har alle sort base og glideflade i grå teflon. Kanterne er afrundede, så friktionen mindskes når stolene eller møblet skal glide over gulvet.

Denne teflon glidesko er en ny udgave af det gamle gule glidesøm (Glidesko med søm) og er velegnet til stole med træben. Underlaget bør enten være tæppe eller en anden gulvtype med overflade som ikke er modtagelig overfor ridser. Til trægulve og andre gulve med en sart overflade anbefaler vi altid, at bruge en filtsko.

De selvklæbende teflon glidere kan med fordel bruges under mindre møbler eller interiør, hvor det ikke er muligt at skrue glideskoen på benet eller møblet. Denne glider kan bruges til mange forskellige formål, og vil ikke suge vand eller fugt som vores selvklæbende filtpuder. Som alle andre af vores selvklæbende produkter, kan der være forskel på hvor godt limen binder på materialet. Overfalden skal helst være helt glat og rengjort for det bedste resultat.

Se mere om produkterne herunder.
Produktnyhed #1 – 2023 | Teflon glidere
12. januar 2023
Vi tilbyder nu teflon glidere i to udgaver. En udgave med skrue til montering under spisebordsstole ...
Nyhed #1 - Vi giver råd og vejledning hver onsdag på vores lager i Vejle.
4. januar 2023
Vi har oplevet en stigende interesse for, at man som kunde kan komme forbi og få rådgivning samt spa...